Hoofd menu

Exotische vruchtenroom

Super eenvoudig

Exotische vruchtenroom

Ingrediƫnten

Voor 4 personen

Recept

  • 0.5 liter(s) slagroom
  • 3 eetlepel(s) suiker
  • 1 glas/glazen Grand Marnier
  • 10 stuk(s) ananasschijven
  • 3 stuk(s) mango's (eetrijp)
  • 2 stuk(s) granaatappels
  • 6 stuk(s) passievruchten
  • stuk(s) blaadjes munt

Exotische vruchtenroom bereiding

  1. klop de slagroom met de suiker en de rum of likeur bijna stijf
  2. snijd de uitgelekte ananas in stukjes
  3. snijd het vruchtvlees van de geschilde mango's van de pit en in blokjes
  4. snijd de granaatappels in vieren en maak de rode pitten los uit de witte vliezen
  5. halveer de passievruchten en schep de pitjes met het sap uit de schillen
  6. bewaar de schillen voor de garnering
  7. vul de schillen van de passievrucht met een deel van de pitten van de granaatappels
  8. schep de ananas, de mango, de resterende granaatappelpitten, de zaden en het sap van de passievruchten door de room
  9. verdeel de vruchtenroom over dessertschaaltjes en garneer met de half gevulde passievruchten en een takje munt

Be the first to post a review

(5/5)
Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt