Hoofd menu

Vegetarische brodetto met doperwten en macaroni

Super eenvoudig

Vegetarische brodetto met doperwten en macaroni

Ingrediƫnten

Voor 2 personen

Recept

  • 2 stuk(s) ciabatta
  • 3 eetlepel(s) olijfolie
  • 300 gram geraspte kaas (Parmezaan)
  • 0.5 stuk(s) venkel
  • 4 deciliter tomatenblokjes
  • 1 stuk(s) groente bouillon
  • 75 gram pasta (Macaroni)
  • naar smaak zout
  • naar smaak cayennepeper
  • 2 eetlepel(s) basilicumblaadjes

Vegetarische brodetto met doperwten en macaroni bereiding

  1. verwarm de oven voor op 200 graden Celcius
  2. besprenkel het brood met 1 eetlepel olijfolie en bestrooi het met geraspte kaas
  3. bak het brood ongeveer 4 minuten in het midden van de oven
  4. verhit 2-3 eetlepels olie in een ruime kookpan en roerbak de venkel en wortel ongeveer 2 minuten op middelhoog vuur
  5. voeg de doperwten, tomatenblokjes met vocht, bouillonblokje en 3 deciliter water toe en breng de soep aan de kook
  6. voeg de macaroni toe en laat de soep met de deksel op de pan ongeveer 10 minuten zachtjes koken
  7. breng de soep op maak met zout en cayennepeper
  8. leg de sneetjes brood in soepborden of kommen
  9. schep de soep over het brood en strooi de basilicum erover

Be the first to post a review

(5/5)
Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt