Hoofd menu

Frittata van gerookte zalm en geitenkaas

Super eenvoudig

Frittata van gerookte zalm en geitenkaas

Ingrediƫnten

Voor 4 personen

Recept

  • naar smaak zout
  • 1 eetlepel(s) olijfolie
  • naar smaak peper
  • 250 gram aardappels (geraspt)
  • 5 stuk(s) eieren
  • 75 gram zachte geitenkaas (verkruimeld)
  • 1 eetlepel(s) dille (vers)
  • 150 gram gerookte zalm

Frittata van gerookte zalm en geitenkaas bereiding

  1. roer de eieren, de verkruimelde geitenkaas, verse fijngehakte dille, zout en peper in een kom door elkaar
  2. houd een paar takjes dille apart
  3. verhit de eetlepel olijfolie in de koekenpan
  4. bak de grof geraspte aardappels of diepvries rosti goudbruin in ca. 5 minuten
  5. verdeel het eimengsel over de aardappels
  6. doe een deksel op de pan, zet de vlam laag en bak de frittata ca. 3-4 minuten op een laag vuur
  7. doe de frittata over op een platte schaal of bord
  8. leg 150 gram gerookte zalm in reepjes op de frittata en garneer met takjes verse dille
    • Tip: Lekker met een salade van veldsla

Be the first to post a review

(5/5)
Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt