Hoofd menu

Italiaanse gehaktballetjes


Italiaanse gehaktballetjes

Ingrediƫnten

Voor 2 personen

Recept

  • 250 gram gehakt
  • 1 stuk(s) ei
  • 3 eetlepel(s) paneermeel
  • 1 stuk(s) ui
  • 1 stuk(s) teentje knoflook
  • 1 stuk(s) handje verse basilicum
  • naar smaak ketjap
  • naar smaak ketchup
  • naar smaak paprikapoeder
  • naar smaak knoflookpoeder
  • naar smaak zout
  • naar smaak peper
  • naar smaak Italiaanse kruiden
  • naar smaak braadboter

Italiaanse gehaktballetjes bereiding

  1. snijd de ui zeer fijn en pers de knoflook erboven uit
  2. snijd de basilicumblaadjes in kleine reepjes
  3. meng alle ingredienten naar smaak in de kom en draai er kleine balletjes van
  4. bak de balletjes aan alle kanten bruin in flink wat vet, giet er wat water bij en laat dit pruttelen
  5. giet de jus, als de balletjes gaar zijn, een beetje af en gooi nog een flinke scheut ketchup door het braadvocht voor een heerlijke jus

Be the first to post a review

(5/5)
Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt