Hoofd menu

Kabeljauw met pestopasta


Kabeljauw met pestopasta

Ingrediƫnten

Voor 4 personen

Recept

  • 4 stuk(s) kabeljauw
  • 400 gram pasta (tagliatelle)
  • 500 gram broccoli
  • 500 gram sperziebonen/snijbonen
  • 8 eetlepel(s) groene pesto

Kabeljauw met pestopasta bereiding

  1. verwarm de oven voor op 180 graden en bak de kabeljauw in het midden van de oven
  2. kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing
  3. maak de broccoli schoon en verdeel in roosjes
  4. schil de steel en snijd in plakjes
  5. kook de broccoli in 7 minuten beetgaar
  6. stoomgroenten in 6 minuten op 600 watt in magnetron bereiden
  7. meng de groenten
  8. giet de pasta af, maar bewaar 3 eetlepels kookvocht
  9. pesto en opgevangen kookvocht door de pasta roeren
  10. serveer de vis met pasta en groenten

Be the first to post a review

(5/5)
Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt