Hoofd menu

Lasagne met champignons en spek

Super eenvoudig

Lasagne met champignons en spek

Ingredi√ęnten

Voor 4 personen

Recept

  • 250 gram magere spekreepjes
  • 400 gram champignons
  • 500 gram tomaten
  • 400 gram bechamel saus
  • 250 gram lasagne bladeren
  • 100 gram gemalen oude kaas

Lasagne met champignons en spek bereiding

  1. verwarm de oven voor op 200 graden
  2. bak de spekreepjes (zonder vet) zachtjes in een braadpan
  3. veeg de champignons schoon en snijd ze in plakjes
  4. schep de champignons door de spekjes en bak dit 4 minuten
  5. breng op smaak met zout en peper
  6. was de tomaten en snijd ze in plakken
  7. schep een laagje champignon-spekreepjes in een schaal
  8. bedek dit met lasagnebladen
  9. daarover weer een laagje champignon-spekreepjes, tomaten en saus
  10. herhaal dit tot de lasagnebladen op zijn
  11. eindig met een laagje saus
  12. bestrooi met kaas
  13. laat de lasagne in het middan van de oven in 30 minuten bruin worden
  14. Tip: lekker met groene salade en vinaigrettedressing

Be the first to post a review

(5/5)
Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt