Hoofd menu

Pasta alla Toscana

Super eenvoudig

Pasta alla Toscana

Ingrediƫnten

Voor 4 personen

Recept

  • 400 gram pasta (macaroni)
  • 300 gram varkensschnitzel
  • 250 gram champignons
  • 2.5 deciliter bouillon
  • 1.5 deciliter witte wijn
  • 100 gram kaas
  • 80 gram ui
  • 30 gram bloem
  • 5 eetlepel(s) olijfolie
  • 2 eetlepel(s) verse bieslook
  • 1 stuk(s) creme fraiche

Pasta alla Toscana bereiding

  1. snijd de schnitzel in reepjes
  2. pel en snipper de ui
  3. maak de champignons schoon en snijd deze in plakjes
  4. rasp de kaas
  5. verhit de olie en bak hierin het vlees bruin
  6. neem het vlees uit de pan, zet het vuur laag en fruit de ui en champignons 3 minuten
  7. roer de bloem erdoor en al roerend in beetjes de wijn, de bouillon, het vlees en de creme fraiche toevoegen

  8. laat de saus 3 minuten prutten

Be the first to post a review

(5/5)
Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt