Hoofd menu

Macaroni met kaas

Super eenvoudig

Macaroni met kaas

Ingrediƫnten

Voor 4 personen

Recept

  • 500 gram pasta (Macaroni)
  • 120 gram kaas (Parmezaan, vers geraspt)
  • 360 gram kaas (Fontina, grof gemalen)
  • 1 stuk(s) bechamelsaus
  • 90 gram beboterd broodkruim
  • naar smaak zwarte peper, vers gemalen

Macaroni met kaas bereiding

  1. kook de macaroni al dente en meng de twee kazen
  2. beboter een grote ovenschotel
  3. doe 1/3 van de pasta in de schotel, nedek met 1/3 kaas en 1/3 saus
  4. bestrooi met peper
  5. ga zo verder en sluit af met het broodkruim
  6. zet in een voorverwarmde oven stand 5 gedurende 15 minuten en dien het onmiddelijk op

Be the first to post a review

(5/5)
Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt