Hoofd menu

Spaghetti met pesto


Spaghetti met pesto

Ingrediƫnten

Voor 4 personen

Recept

  • 500 gram pasta (spaghetti)
  • 1 deciliter olijfolie
  • 45 gram verse basilicum
  • 20 gram pijnboompitten
  • 20 gram Parmezaanse kaas
  • 10 gram oude, Goudse kaas
  • 2 teentje(s) knoflook
  • naar smaak zout
  • naar smaak witte peper

Spaghetti met pesto bereiding

  1. kook de spaghetti beetgaar, laat deze uitlekken en houd ze warm
  2. was en droog de basilicumblaadjes en verwijder de steeltjes
  3. pers de teentjes knoflook uit
  4. doe de basilicumblaadjes met de knoflook, zout, peper en pijnboompitten in de keukenmachine en hak alles met het stalen mes heel fijn
  5. roer de twee geraspte kaassoorten erdoor en voeg de olijfolie toe
  6. schep de warme spaghetti door de saus
  7. Tip: overgebleven saus kan heel goed enige weken in de koelkast worden bewaard, doe de saus in een glas afgedekt met een laagje olie

Voedingswaarde

(vegetarisch)
Per Serving

Be the first to post a review

(5/5)
Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt