Hoofd menu

Insalata di farfalle (salade van vlindermacaroni)

Super eenvoudig

Insalata di farfalle (salade van vlindermacaroni)

Ingrediënten

Voor 4 personen

Recept

  • naar smaak zwarte peper
  • naar smaak zout
  • 400 gram (vlinder) pasta
  • 50 gram zwarte olijven
  • 4 theelepel(s) citroensap
  • 4 stuk(s) ansjovis
  • 3 eetlepel(s) olijfolie
  • 2 eetlepel(s) peterselie
  • 1 stuk(s) groene paprika

Insalata di farfalle (salade van vlindermacaroni) bereiding

  1. breng 4 liter water aan de kook met 1 eetlepel zout
  2. kook de pasta beetgaar (10 minuten) en giet af
  3. roer de olijfolie door de pasta en laat afkoelen
  4. ontpit de olijven en hak ze fijn
  5. hak de ansjovis in kleine stukjes
  6. halveer de paprika, verwijder de pitjes en snijd deze in dunne reepjes
  7. meng olijven, citroensap, paprika, peterselie en ansjovis door elkaar en schep dit door de pasta
  8. breng de salade op smaak met zout en peper

Be the first to post a review

(5/5)
Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt