Hoofd menu

Carpaccio (salade van rauwe biefstuk)

Super eenvoudig

Carpaccio (salade van rauwe biefstuk)

Ingrediƫnten

Voor 4 personen

Recept

  • naar smaak zout
  • 250 gram tournedos
  • naar smaak peper
  • 40 gram veldsla
  • 4 eetlepel(s) Parmezaanse kaas
  • 3 eetlepel(s) olijfolie
  • 1 eetlepel(s) kappertjes
  • 1 eetlepel(s) wijnazijn
  • 1 eetlepel(s) peterselie

Carpaccio (salade van rauwe biefstuk) bereiding

  1. wikkel het vlees in folie en laat het 1 a 1.5 uur stevig worden in de vriezer
  2. snijd het vlees met een mes of een snijmachine in flinterdunne plakken
  3. snijd de kaas in ragfijne schilfers
  4. was de sla en laat deze uitlekken
  5. hak de kappertjes fijn, voeg azijn, peterselie, zout en peper erbij
  6. roer de olie door de dressing
  7. verdeel de veldsla over de borden, dresseer de plakjes vlees erop, schenk de dressing erover en garneer met de kaasschilfers

Be the first to post a review

(5/5)
Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt