Hoofd menu

Spaghetti met romige zalmsaus


Spaghetti met romige zalmsaus

Ingrediƫnten

Voor 2 personen

Recept

  • 200 gram pasta (spaghetti)
  • 100 gram champignons
  • 8 gram kaas (roomkaas)
  • 1 eetlepel(s) bak boter
  • 2 stuk(s) zalm
  • 1 stuk(s) bekertje creme fraiche
  • 1 eetlepel(s) tomaten ketchup
  • 1 eetlepel(s) verse dille

Spaghetti met romige zalmsaus bereiding

  1. kook de spaghetti gaar
  2. snijd de champignons in plakjes
  3. doe de boter in een magnetronschaal en verhit de boter
  4. voeg de champignons toe en verhit de champignons onafgedekt, 2 minuten op vol vermogen
  5. verdeel de zalm over de champignons, voeg roomkaas met kruiden, creme fraiche en ketchup toe en roer het geheel door elkaar
  6. plaats de zalmsaus in de magnetron, 2 minuten op vol vermogen
  7. roer tot slot de dillen en wat peper, naar smaak, door de zalmsaus

Be the first to post a review

(5/5)
Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt