Hoofd menu

Spaghetti op z'n Napolitaans (vegetarische Napolitaanse pastaschotel)


Spaghetti op z'n Napolitaans (vegetarische Napolitaanse pastaschotel)

Ingrediƫnten

Voor 4 personen

Recept

  • 400 gram pasta (spaghetti)
  • 3 deciliter rode wijn
  • 150 gram ui
  • 100 gram kaas
  • 15 gram bloem
  • 3 eetlepel(s) tomatenpuree
  • 2 teentje(s) knoflook
  • naar smaak tijm
  • naar smaak laurierpoeder
  • naar smaak kruidnagel poeder

Spaghetti op z'n Napolitaans (vegetarische Napolitaanse pastaschotel) bereiding

  1. rasp de kaas
  2. snipper de ui fijn
  3. kook de spaghetti in ruim kokend water
  4. fruit de ui in een koekenpan
  5. knijp de knoflookteentjes erboven uit
  6. voeg de tomatenpuree, tijm, laurierpoeder en kruidnagelpoeder toe
  7. strooi de bloem erover en roer deze erdoor
  8. voeg al roerend de rode wijn toe en laat het geheel aan paar minuten doorkoken
  9. giet ondertussen de beetgare spaghetti af
  10. meng de saus met de spaghetti
  11. serveer een bakje geraspte kaas apart

Voedingswaarde

(vegetarisch)
Per Serving

Be the first to post a review

(5/5)
Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt