Hoofd menu

Zoete Toscaanse hazelnootbroodjes


Zoete Toscaanse hazelnootbroodjes

Ingrediƫnten

Voor 8 personen

Recept

  • 75 gram magere kwark
  • 3 eetlepel(s) halfvolle melk
  • 1 stuk(s) vloeibare boter
  • 3 eetlepel(s) olie
  • 2 eetlepel(s) honing
  • 0.5 stuk(s) zakje vanillesuiker
  • 225 gram bruinbroodmix
  • 0.5 stuk(s) zakje bakpoeder
  • 25 gram rozijnen
  • 50 gram gehakte hazelnoten
  • 2 eetlepel(s) koffieroom
  • 1 eetlepel(s) water

Zoete Toscaanse hazelnootbroodjes bereiding

  1. verwarm de oven voor tot 200 graden Celcius
  2. maak van de benodigdheden, behalve de koffieroom en het water een deeg en voeg als laatste de rozijnen en de hazelnoten toe en vorm daar broodjes van
  3. klop de koffieroom los met wat water en bestrijk de broodjes daarmee
  4. bak de hazelnootbroodjes in het midden van de voorverwarmde oven in circa 15 minuten gaar en goudbruin

Voedingswaarde

(vegetarisch)
Per Serving

Be the first to post a review

(5/5)
Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt