Hoofd menu

Cecina (Toscaanse broodsoort)

Super eenvoudig

Cecina (Toscaanse broodsoort)

Ingrediënten

Voor 6 personen

Recept

  • naar smaak zout
  • 620 gram kikkererwtenmeel
  • naar smaak zwarte peper
  • 2 liter(s) water
  • 1.75 deciliter olijfolie (extra vergine)

Cecina (Toscaanse broodsoort) bereiding

  1. voeg het kikkererwtenmeel in een grote kom
  2. klop er met een houtenlepel precies zoveel water door tot je een dik vloeibaar beslag zonder klonten krijgt
  3. klop er de olie en een flink snufje zout door en roer dit tot een mooi beslag
  4. schenk het beslag in een braadpan, met anti-kleeflaag, in een dun laagje of in een ovenschaal
  5. bak 6 a 10 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden zodat zich een dun korst vormt
  6. warm serveren

Voedingswaarde

(vegetarisch)
Per Serving

Be the first to post a review

(5/5)
Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt