Italiaanse bol met druiven appel en mozzarella

broodgerecht voor 2 personen

  • halveer de gewassen druiven
  • snijd de gewassen ongeschilde appel in schijfjes
  • snijd de uitgelekte mozzarella in plakken
  • verwarm de ovengrill voor
  • snijd de Italiaanse bollen in tweeen en besmeer de vier delen met halvarine en beleg ze met kiprollade
  • verdeel er de druiven en appel over
  • beleg met de mozzarella
  • schuif de broodjes op het rooster, niet te dicht onder de grill, tot de kaas begint te kleuren
  • bestrooi met wat paprikapoeder

  • 200 gram blauwe druiven
  • 1 stuk(s) groene appel (Granny Smith)
  • 2 stuk(s) Italiaanse bollen
  • 2 stuk(s) bolletjes Mozzarella
  • 1 stuk(s) halvarine
  • 4 stuk(s) plakjes kip rollade
  • 1 stuk(s) mespuntje paprikapoeder