Lasagne met kip en spinazie
            pastagerecht voor 4 personen
            
              
                
                
                  
                    
					
                      - verwarm de oven voor op 200 graden Celcius
 
                      - bak de paddestoelen en de uisnippers in de boter of margarine 5 minuten zodat de paddestoelen vocht loslaten
 
                      - schep het kip-gehakt erbij en bak het rul
 
                      - voeg de tomatensaus toe en breng aan de kook
 
                      - kook ondertussen de lasagnevellen in ruim kokend water per 2 tegelijk ongeveer 1 minuut
 
                      - leg ze op een schone keukendoek
 
                      - bouw de schotel op met lasagnevellen, spinazie, gehaktsaus en eindig met gehaktsaus
 
                      - leg bovenop dunne plakjes boter en zet de schotel 20 minuten in het midden van de oven
 
					
					
                   
                 
               
              
                
				
                  
                    
                      - 200 gram kip-gehakt
 
                      - 150 gram gemengde paddestoelen
 
                      - 2 eetlepel(s) boter
 
                      - 3 deciliter tomatensaus
 
                      - 1 stuk(s) zak spinazie
 
                      - 6 stuk(s) lasagnevellen