Lasagne met kip en spinazie

pastagerecht voor 4 personen

  • verwarm de oven voor op 200 graden Celcius
  • bak de paddestoelen en de uisnippers in de boter of margarine 5 minuten zodat de paddestoelen vocht loslaten
  • schep het kip-gehakt erbij en bak het rul
  • voeg de tomatensaus toe en breng aan de kook
  • kook ondertussen de lasagnevellen in ruim kokend water per 2 tegelijk ongeveer 1 minuut
  • leg ze op een schone keukendoek
  • bouw de schotel op met lasagnevellen, spinazie, gehaktsaus en eindig met gehaktsaus
  • leg bovenop dunne plakjes boter en zet de schotel 20 minuten in het midden van de oven

  • 200 gram kip-gehakt
  • 150 gram gemengde paddestoelen
  • 2 eetlepel(s) boter
  • 3 deciliter tomatensaus
  • 1 stuk(s) zak spinazie
  • 6 stuk(s) lasagnevellen