Macaroni met ham en kaas
pastagerecht voor 4 personen
Bereiding
- rasp de kaas
- kook de macaroni in ruim kokend water met een snufje zout gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking
- pel de uien, snijd ze in dunne ringen en bak ze in de olie goudbruin
- bereid de kaassaus (ieder zakje voor een kwart liter) volgens de aanwijzingen op de verpakking
- roer de geraspte kaas, de uiringen, ham (in blokjes gesneden), de ketchup en de italiaanse kruiden door de saus en verwarm het geheel goed door
- giet het vocht van de macaroni af en roer de saus erdoor
Ingredienten voor 4 personen
- 400 gram pasta (Macaroni)
- 200 gram schouderham
- 1 theelepel(s) Italiaanse kruiden
- 1 deciliter tomaten ketchup
- 100 gram belegen kaas
- 3 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 2 stuk(s) zakjes kaas saus
- 2 stuk(s) uien