Macaroni met ham en kaas

pastagerecht voor 4 personen

  • rasp de kaas
  • kook de macaroni in ruim kokend water met een snufje zout gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking
  • pel de uien, snijd ze in dunne ringen en bak ze in de olie goudbruin
  • bereid de kaassaus (ieder zakje voor een kwart liter) volgens de aanwijzingen op de verpakking
  • roer de geraspte kaas, de uiringen, ham (in blokjes gesneden), de ketchup en de italiaanse kruiden door de saus en verwarm het geheel goed door
  • giet het vocht van de macaroni af en roer de saus erdoor

  • 400 gram pasta (Macaroni)
  • 200 gram schouderham
  • 1 theelepel(s) Italiaanse kruiden
  • 1 deciliter tomaten ketchup
  • 100 gram belegen kaas
  • 3 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • 2 stuk(s) zakjes kaas saus
  • 2 stuk(s) uien