Pasta a la Toscana

pastagerecht voor 4 personen

  • snijd de schnitzel in reepjes
  • pel en snipper de ui
  • maak de champignons schoon en snijd deze in plakjes
  • rasp de kaas
  • verhit de olie en bak hierin het vlees bruin
  • neem het vlees uit de pan, zet het vuur laag en fruit de ui en champignons 3 minuten
  • roer de bloem erdoor en al roerend in beetjes de wijn, de bouillon, het vlees en de creme fraiche toevoegen

  • laat de saus 3 minuten prutten

  • 400 gram pasta (macaroni)
  • 300 gram varkensschnitzel
  • 250 gram champignons
  • 2.5 deciliter bouillon
  • 1.5 deciliter witte wijn
  • 100 gram kaas
  • 80 gram ui
  • 30 gram bloem
  • 5 eetlepel(s) olijfolie
  • 2 eetlepel(s) verse bieslook
  • 1 stuk(s) creme fraiche