Pasta a la Toscana
pastagerecht voor 4 personen
Bereiding
- snijd de schnitzel in reepjes
- pel en snipper de ui
- maak de champignons schoon en snijd deze in plakjes
- rasp de kaas
- verhit de olie en bak hierin het vlees bruin
- neem het vlees uit de pan, zet het vuur laag en fruit de ui en champignons 3 minuten
- roer de bloem erdoor en al roerend in beetjes de wijn, de bouillon, het vlees en de creme fraiche toevoegen
- laat de saus 3 minuten prutten
Ingredienten voor 4 personen
- 400 gram pasta (macaroni)
- 300 gram varkensschnitzel
- 250 gram champignons
- 2.5 deciliter bouillon
- 1.5 deciliter witte wijn
- 100 gram kaas
- 80 gram ui
- 30 gram bloem
- 5 eetlepel(s) olijfolie
- 2 eetlepel(s) verse bieslook
- 1 stuk(s) creme fraiche