Spaghetti met champignonsaus

pastagerecht voor 4 personen

  • meng de mix (voor champignonsaus met kruiden) met 4 deciliter koud water
  • smelt de boter in een braadpan en bak hierin de in blokjes gesneden kipfilet snel bruin
  • fruit de gesnipperde ui bij de kipfilet tot deze glazig ziet
  • voeg de mix, de in plakjes gesneden champignons, de in dunne reepjes gesneden paprika en de witte wijn toe en laat het geheel, onder af en toe roeren, 10 minuten smoren
  • bereid de spaghetti volgens de algemene bereidingswijze, echter zonder zout toe te voegen
  • roer aan het einde van de smoortijd de oregano door de saus
  • breng de saus op smaak met peper en zout en garneer deze met bieslook
  • serveer er een tomatensalade bij

  • 350 gram pasta (spaghetti)
  • 350 gram kipfilet
  • 200 gram champignons
  • 1 deciliter witte wijn
  • 50 gram roomboter
  • 1 stuk(s) groene paprika
  • 1 stuk(s) ui
  • 1 stuk(s) pakje champignonsaus
  • 1 theelepel(s) Oregano
  • 1 eetlepel(s) verse bieslook
  • naar smaak zout
  • naar smaak witte peper