Spaghetti met romige zalmsaus

pastagerecht voor 2 personen

  • kook de spaghetti gaar
  • snijd de champignons in plakjes
  • doe de boter in een magnetronschaal en verhit de boter
  • voeg de champignons toe en verhit de champignons onafgedekt, 2 minuten op vol vermogen
  • verdeel de zalm over de champignons, voeg roomkaas met kruiden, creme fraiche en ketchup toe en roer het geheel door elkaar
  • plaats de zalmsaus in de magnetron, 2 minuten op vol vermogen
  • roer tot slot de dillen en wat peper, naar smaak, door de zalmsaus

  • 200 gram pasta (spaghetti)
  • 100 gram champignons
  • 8 gram kaas (roomkaas)
  • 1 eetlepel(s) bak boter
  • 2 stuk(s) zalm
  • 1 stuk(s) bekertje creme fraiche
  • 1 eetlepel(s) tomaten ketchup
  • 1 eetlepel(s) verse dille