Spaghetti met romige zalmsaus
pastagerecht voor 2 personen
Bereiding
- kook de spaghetti gaar
- snijd de champignons in plakjes
- doe de boter in een magnetronschaal en verhit de boter
- voeg de champignons toe en verhit de champignons onafgedekt, 2 minuten op vol vermogen
- verdeel de zalm over de champignons, voeg roomkaas met kruiden, creme fraiche en ketchup toe en roer het geheel door elkaar
- plaats de zalmsaus in de magnetron, 2 minuten op vol vermogen
- roer tot slot de dillen en wat peper, naar smaak, door de zalmsaus
Ingredienten voor 2 personen
- 200 gram pasta (spaghetti)
- 100 gram champignons
- 8 gram kaas (roomkaas)
- 1 eetlepel(s) bak boter
- 2 stuk(s) zalm
- 1 stuk(s) bekertje creme fraiche
- 1 eetlepel(s) tomaten ketchup
- 1 eetlepel(s) verse dille