Vegetarische Napolitaanse pastaschotel
pastagerecht voor 4 personen
Bereiding
- rasp de kaas
- snipper de ui fijn
- kook de spaghetti in ruim kokend water
- fruit de ui in een koekenpan
- knijp de knoflookteentjes erboven uit
- voeg de tomatenpuree, tijm, laurierpoeder en kruidnagelpoeder toe
- strooi de bloem erover en roer deze erdoor
- voeg al roerend de rode wijn toe en laat het geheel aan paar minuten doorkoken
- giet ondertussen de beetgare spaghetti af
- meng de saus met de spaghetti
- serveer een bakje geraspte kaas apart
Ingredienten voor 4 personen
- 400 gram pasta (spaghetti)
- 3 deciliter rode wijn
- 150 gram ui
- 100 gram kaas
- 15 gram bloem
- 3 eetlepel(s) tomatenpuree
- 2 teentje(s) knoflook
- naar smaak tijm
- naar smaak laurierpoeder
- naar smaak kruidnagel poeder