Salade van vlinder macaroni - Insalata di farfalle
salade voor 4 personen
Bereiding
- breng 4 liter water aan de kook met 1 eetlepel zout
- kook de pasta beetgaar (10 minuten) en giet af
- roer de olijfolie door de pasta en laat afkoelen
- ontpit de olijven en hak ze fijn
- hak de ansjovis in kleine stukjes
- halveer de paprika, verwijder de pitjes en snijd deze in dunne reepjes
- meng olijven, citroensap, paprika, peterselie en ansjovis door elkaar en schep dit door de pasta
- breng de salade op smaak met zout en peper
Ingredienten voor 4 personen
- naar smaak zout
- 400 gram (vlinder) pasta
- naar smaak zwarte peper
- 50 gram zwarte olijven
- 4 theelepel(s) citroensap
- 4 stuk(s) ansjovis
- 3 eetlepel(s) olijfolie
- 2 eetlepel(s) peterselie
- 1 stuk(s) groene paprika