Exotisch vruchtenroom
toetje voor 4 personen
Bereiding
- klop de slagroom met de suiker en de rum of likeur bijna stijf
- snijd de uitgelekte ananas in stukjes
- snijd het vruchtvlees van de geschilde mango's van de pit en in blokjes
- snijd de granaatappels in vieren en maak de rode pitten los uit de witte vliezen
- halveer de passievruchten en schep de pitjes met het sap uit de schillen
- bewaar de schillen voor de garnering
- vul de schillen van de passievrucht met een deel van de pitten van de granaatappels
- schep de ananas, de mango, de resterende granaatappelpitten, de zaden en het sap van de passievruchten door de room
- verdeel de vruchtenroom over dessertschaaltjes en garneer met de half gevulde passievruchten en een takje munt
Ingredienten voor 4 personen
- 0.5 liter(s) slagroom
- 3 eetlepel(s) suiker
- 1 glas/glazen Grand Marnier
- 10 stuk(s) ananasschijven
- 3 stuk(s) mango's (eetrijp)
- 2 stuk(s) granaatappels
- 6 stuk(s) passievruchten
- stuk(s) blaadjes munt