exotisch vruchtenroom

Exotisch vruchtenroom

toetje voor 4 personen

  • klop de slagroom met de suiker en de rum of likeur bijna stijf
  • snijd de uitgelekte ananas in stukjes
  • snijd het vruchtvlees van de geschilde mango's van de pit en in blokjes
  • snijd de granaatappels in vieren en maak de rode pitten los uit de witte vliezen
  • halveer de passievruchten en schep de pitjes met het sap uit de schillen
  • bewaar de schillen voor de garnering
  • vul de schillen van de passievrucht met een deel van de pitten van de granaatappels
  • schep de ananas, de mango, de resterende granaatappelpitten, de zaden en het sap van de passievruchten door de room
  • verdeel de vruchtenroom over dessertschaaltjes en garneer met de half gevulde passievruchten en een takje munt

  • 0.5 liter(s) slagroom
  • 3 eetlepel(s) suiker
  • 1 glas/glazen Grand Marnier
  • 10 stuk(s) ananasschijven
  • 3 stuk(s) mango's (eetrijp)
  • 2 stuk(s) granaatappels
  • 6 stuk(s) passievruchten
  • stuk(s) blaadjes munt