Lasagne met champignons en spek
lasagne voor 4 personen
Bereiding
- verwarm de oven voor op 200 graden
- bak de spekreepjes (zonder vet) zachtjes in een braadpan
- veeg de champignons schoon en snijd ze in plakjes
- schep de champignons door de spekjes en bak dit 4 minuten
- breng op smaak met zout en peper
- was de tomaten en snijd ze in plakken
- schep een laagje champignon-spekreepjes in een schaal
- bedek dit met lasagnebladen
- daarover weer een laagje champignon-spekreepjes, tomaten en saus
- herhaal dit tot de lasagnebladen op zijn
- eindig met een laagje saus
- bestrooi met kaas
- laat de lasagne in het midden van de oven in 30 minuten bruin worden
- Tip: lekker met groene salade en vinaigrettedressing
Ingredienten voor 4 personen
- 250 gram magere spekreepjes
- 400 gram champignons
- 500 gram tomaten
- 400 gram bechamel saus
- 250 gram lasagne bladeren
- 100 gram gemalen oude kaas