Lasagne met champignons en spek

lasagne voor 4 personen

  • verwarm de oven voor op 200 graden
  • bak de spekreepjes (zonder vet) zachtjes in een braadpan
  • veeg de champignons schoon en snijd ze in plakjes
  • schep de champignons door de spekjes en bak dit 4 minuten
  • breng op smaak met zout en peper
  • was de tomaten en snijd ze in plakken
  • schep een laagje champignon-spekreepjes in een schaal
  • bedek dit met lasagnebladen
  • daarover weer een laagje champignon-spekreepjes, tomaten en saus
  • herhaal dit tot de lasagnebladen op zijn
  • eindig met een laagje saus
  • bestrooi met kaas
  • laat de lasagne in het midden van de oven in 30 minuten bruin worden
  • Tip: lekker met groene salade en vinaigrettedressing

  • 250 gram magere spekreepjes
  • 400 gram champignons
  • 500 gram tomaten
  • 400 gram bechamel saus
  • 250 gram lasagne bladeren
  • 100 gram gemalen oude kaas